... lesz, vagy mi. legalább 3 levelet kaptam már ebben a témában mindenféle helyeken. sajnos nem érek rá, pedig biztos vicces lesz. most írhatnék jóslatokat, de nem fogok, mert akkor ugye néhányan csakazértis/csakazértse. azért jó lenne, ha valami előrelépés történne. mondjuk lennének konstruktív javaslatok. ja és még valami: valami profibb kommunikációs csóka kellene, mert a felkijáltójelektől terhelt szöveg gáz. mindenesetre aki tud, menjel el, kérdezen, javasoljon.

más: nézem az nka honlapját. hát nem becsúszott a kiemelt programok kollégiumtól 11és fél misi? nocsak-nocsak. mottó: "a mai kormányunk mint művészet támogatója ki húzta magát" (forrás: kapolcs.hu fórum). ha a hírekben, itt-ott leírt infók stimmelnek, akkor az állam ilyen-olyan módon úgy 30 milkával lepte meg ezt a bulit (a fizető résztvevők száma max 15000, de valószínű, hogy a tényleges szám ennél kisebb). további kérdések?

és csak reménykedni tudok, hogy jövőre sikerül valami élvezhetőt összehozni...

A bejegyzés trackback címe:

https://azenvolgyem.blog.hu/api/trackback/id/tr62761353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása