próbálom

2008.06.27. 16:10

... összeszedni, hogy akkor most mi is lesz tulajdonképpen. bűvészeti napok (a bűvészek nevében is tiltakozom a megtévesztő elnevezés miatt. de majd ezt is kimagyarázzák.). szóval ami eddig lejött: lesz valami, konkrétan a szokásos jellegű program kapolcson, illetve petenden egy cirkuszsátor meg színpad. ezen kívül kísérőprogramok lesznek: petenden afrika-falu, dörögdön ősök háza (riszpekt szőke andrás & sanyi pap) meg színház, apátiban is akad valami, öcsön pedig valami biblia-related ,,komplex program" (akármit is jelentsen ez).

közben a honlapon újabb érdekes tartalom került elő (jut eszembe: erről a förtelemről - mármint a kapolcs.hu-ról - még szándékszom írni. amikor a tehetségtelenség szorgalommal párosul), egy lista, ami a művvölgy megszűnése(?), elhalása(???) ellen(??) tiltakozó(?) emberek (=művészek és egyebek) neveit tartalmazza. tanulságos. meg az is, hogy miket írnak a bővebb kifejtésbe. ,,veszélybe került", ,,nem akarjuk elveszíteni", stb. itt valami súlyos félreértésről van szó: jóslatom szerint jövőre minden eddiginél nagyobb lesz a művészetek völgye. a huszadik.

a hazudozást pedig abba kellene hagyni.

A bejegyzés trackback címe:

https://azenvolgyem.blog.hu/api/trackback/id/tr22542237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása