be kell

Címkék: időjárás program

2008.07.26. 14:24

... vallani, hiányzik kicsit már a völgy. irigylem azokat, akik most ott vannak, stoppolnak, fröccsöznek, alszanak, szeretkeznek, gyereket nevelnek, parkolót keresnek, kerámiát vásárolnak, színházba készülnek, lángost esznek vagy éppen semmit sem csinálnak. jó nekik, mert ott vannak. bár ahogy olvasom, van eső, program meg kicsit kevesebb, de ha emberből se lesz végtelen sok, akkor kicsit talán olyan lesz mnt nyolc-tíz éve. emberi.

ahogy látom, irónia nem kerül el másokat se: vakondfesztivál (alul a kommentek között gyomirtó hozzászólása). ilyenkor úgy érzem, az ,,igazi" völgyfíling azért még nem veszett ki teljesen. (megj.: gyomirtó nem én vagyok, bár kisértetiesen hasonlókat írogat ő is).

na aki ott van, húzzon lassan galkó balázst hallgatni. hrabal meg galkó, ez annyira jól hangzik.

A bejegyzés trackback címe:

https://azenvolgyem.blog.hu/api/trackback/id/tr15586601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása