na előveszem

2010.07.12. 16:58

... ezt a blogot is, mert minden szkeptikus előérzetemet megcáfolva inén (2010-ben) lesz művészetek völgye rendezvény. a tény önmagában megér egy hurrát. szóval: hurrá!

node, van itt azért egy kis bibi: a feszt 23-án indulna. program meg nincs. van egy ún. programtervezet, hát köszönjük szépen, sokra megyünk vele. ezen kívül még olvasható egy igazán szánalmas magyarázkodás m.i. billentyűzetéből, amit igazából nem is értek. szóval, hogy nehézségek, meg ilyesmik (most komolyan: egy magát fesztiválszervezőnek kiadó valakinek nehezére esik megszervezni egy fesztivált? huszadszorra...). és hát az ilyen mondatok: ,,a valódi völgybarátok az elmúlt évek tapasztalatai alapján akár pontos programismeret nélkül is vállalják a napok alatti jelenlét kockázatát", na ezek kiverik a biztosítékot (bizonyos kifejezéseket pedig csak a jóízlés miatt nem írok ide). ezzel a hozzáállással biztos el lehet érni dolgokat. leginkább azt, hogy a fesztivállátogatók máshova menjenek. utcazene, ördögkatlan (nézd már, több mint egy hónappal a kezdés előtt fent van a részletes program. ez biztos valami trükk, igazi fesztiválon ilyet nyilván nem lehet).

azért lehet, hogy 1-2 napra lenézek.

A bejegyzés trackback címe:

https://azenvolgyem.blog.hu/api/trackback/id/tr972146876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása