három napot...

2010.07.29. 15:49

sikerült végül kiszorítani. még frissek és vegyesek az élmények.

ami pozitív volt: a hangulat még mindig nagyon jó egy-két helyen. a muzsikás bartók estje a petendi templomban. a régi ismerősök (főleg akikkel csak a völgyben találkozom). néhány jó kiállítás. fröccs(ök). cseh tamás dalok a katicában. tilos dj vasárnap este. kedves emberek, akik felvették a stopposokat.

ami negatív: nem igazán voltak programok. ennek megfelően a kevés fesztiválozó is csak tengett-lengett. a csigabusz lehetetlen menetrendje. a bazári jelleg kapolcson. lemaradtam az ilhaam projectről. csak lebutítva üzemelt a "menza" Cili néninél. helyenként rugalmatlan rendőrök (ez persze nem a művvölgy hibája).

meglepő volt viszont, hogy szinte bárkivel beszéltem nagyjából ugyanazt a kritikát fogalmazta meg, amit én is gondolok. a pultos a helyi kocsmában, a 10 éve kapolcsozó állandó fesztiválozó, a stopposokat felvevő sofőr, az először völgyező gimnazista, az árusok. gyanús, hogy valami elcsúszott itt...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://azenvolgyem.blog.hu/api/trackback/id/tr242185129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása